trešdiena, 2020. gada 6. maijs

Zemcilvēku maniakālisms arī pie mums



   2020.gada 6.maijā “nra.lv” ievietots Valsts preidenta (NDT) viedoklis: “Satversmē būtu vēlams paredzēt īpašus apstākļus, kas dotu valdībai iespēju, ja neatliekama vajadzība to prasa, krīzes laikā pieņemt noteikumus ar likuma spēku, lai aizsargātu citu cilvēku tiesības, demokrātisko valsts iekārtu, sabiedrības drošību un labklājību, kas ietver arī veselību, norādījis Valsts prezidents Egils Levits”.
   Ko tas nozīmē? Kas aiz tā slēpjas? Nav šodien grūti saprast, ka aiz tā viltīgi slēpjas antihumānā velme samazināt dzimstību un planētas iedzīvotāju skaitu, kā arī pakļaut cilvēci “pasaules valdības” totālai kontrolei. Par to pašlaik ārzemēs raksta daudzi godīgi mediji, atsaucoties uz antihumāno procesu objektīvu vērtējumu. Pasaules sabiedriskās domas centrā pašlaik ir Geitsa, Sorosa u.c. loma “Covid-19” izraisīšanā.
   Pirms dažām dienām nodomāju "Kad pie mums valdošā kompradoru banda sāks "aizsargāt cilvēkus"? Un, lūk, tas tagad ir noticis. NDT sagatavo sabiedrisko domu. Viņš zondē kultūrnācijas attieksmi un potenciālo reakciju. NDT veltīgi tērē laiku! 2003.gada 20.septembra referenduma rezultāts 66,97% liecina, ka vietējā etniskā biomasa akceptēs arī čipizāciju. Biomasai, kurai nacionālā brīvība nav nekāda vērtība, arī individuālajai garīgajai brīvībai nevar būt nekādas vērtības.
   Latviešu tautas bendes gatavo iespēju čipizēt ar varu, par ko sapņo globālie zemcilvēki geitsi, sorosi un citi zemcilvēki. Tāda pieeja jau ir iestrādāta dažu valstu (piem., Vācijas) likumprojektos, lai ārkārtējā stāvokļa laikā varētu ignorēt cilvēka tiesības, konstitūciju, dārgo demokrātiju un ar varu visus sadzīt digitālajā koncentrācijas nometnē. Nav ne mazāko šaubu, ka latviešu biomasas valdošā kliķe ar tādiem neliešiem kā nācijas debilais tēvs un hipermuļķis Kariņš priekšgalā darīs visu, ko liks zemcilvēki sorosi, geitsi un citi. Jau tagad pandēmijas laikā Latvijā ir ierobežotas veselo cilvēku konstitucionālās tiesības, un latviešu biomasa ir apmierināta. Vācijā 9.maijā būs protesti. Protesti ir ASV un citur. Tas, ko NDT sauc par cilvēku aizsardzību, faktiski ir cilvēku pakļaušana varas totālai kontrolei. Tāda dzīve var patikt vienīgi neattīstītiem bauriem, verga dvēselēm, stulbeņiem un zagļiem.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru