ceturtdiena, 2020. gada 7. maijs

Nelietīgā šizofrēnija jeb valsts nodevēja godāšana



   2020.gada 7.maijā portālā “nra.lv” tika ievietots raksts “Sorosieši cildinās pirmo Latvijas iekšlietu ministru; viņš arī aģents Makss”. Raksta pirmais teikums ir šāds: “Ar miljardiera Džordža Sorosa atbalstu tapusī sabiedriskā organizācija «Latvijas Pilsoniskā alianse» grasās īpaši cildināt spiegošanā ārvalstīm pieķerto bijušo Latvijas iekšlietu ministru Miķeli Valteru jeb aģentu Maksu”.
   Tālāk teikts: “Latvijas Pilsoniskās alianses direktore Kristīne Zonberga izplatījusi apkārtrakstu par organizācijas jauno iniciatīvu - «demokrātijas nedēļu». Tā norisināsies no 1. līdz 9. maijam. Nosaukums «demokrātijas nedēļa» ir tāpēc, ka iniciatīva sākas 1. maijā Satversmes sapulces sasaukšanas un Darba svētku dienā. Šiem svētkiem seko 4. maijs ‒ Neatkarības atjaunošanas diena. Pasākums noslēdzas 9. maijā ‒ Eiropas dienā. Kā apkārtrakstā norāda K. Zonberga, «demokrātijas nedēļa galvenokārt vērsta uz valstiskuma un demokrātisko vērtību apzināšanos». Viņa arī uzsver, ka demokrātijas nedēļa «ir atvērta pilsoniska iniciatīva, kurā iesaistīties ir aicināts ikviens - lai kopīgi svinētu, lepotos un aktīvi darbotos demokrātiskas Latvijas stiprināšanā». Pilsoniskā alianse sadarbībā ar vēl vienu sorosiešu atbalstīto organizāciju ‒ «Eiropas kustību Latvijā» ‒ demokrātijas nedēļas ietvaros sola uzsākt jaunu tradīciju: «atzīmēt Miķeļa Valtera dienu, kurš bija sabiedrisks darbinieks, jurists, politiķis un diplomāts. Cilvēks ar skaidru redzējumu par demokrātisku Latvijas nākotni, pirmajam publiski izvirzot ideju par suverēnas Latvijas valsts izveidošanas nepieciešamību. Cilvēks, kurš pirms vairāk kā simts gadiem nebaidījās paust skaidru nostāju pret autoritārismu un totalitārismu. Cilvēks, kas skaidri iestājās par tiesiskumu un pilsoniskām brīvībām un atbildību. Latvijas patriots un eiropietis. Miķeļa Valtera dienas atzīmēšana nebūs tikai valstvīra godināšana, izvēlējāmies šo datumu diskusijām 7.maiju apzināti, jo tā ir M. Valtera dzimšanas diena, un viņu saredzējām, kā simbolu tam, kāds ir cilvēks, kurš pauž savu mīlestību Latvijai ar saviem vārdiem un darbiem, cilvēks, kuram piemīt drosme iestāties par savu viedokli, cilvēks, kam ir skaidra vīzija, kādai būtu jābūt demokrātiskai valstij,» teikts K. Zonbergas apkārtrakstā (autores pareizrakstība saglabāta)”.
   Sorosiešu pasākums ir izteikti odioza (pretīga, atbaidoša, nevēlama) izdarība. Arī nacionāli nelietīga šizofrēniska izdarība. Sorosieši aicina godāt LR valsts nodevēju, kurš ir pelnījis nāves sodu. Tiekamies savā ziņā ar unikālu parādību pēcpadomju Latvijā. Tāda tipa nelietība agrāk nebija sastapta. Pat negribas ticēt, ka sorosieši ir pie pilna prāta!
   Par Miķeļa Valtera valsts noziegumu sabiedrība jau tika informēta žurnālā “Vakara Ziņas” 2020.gada 12.janvārī. Portālā “nra.lv” publicētajā rakstā par to ir atgādināts: “Tur publicētas Latvijas Republikas Ārējās izlūkošanas dienesta atjaunotāja, Drošības policijas pulkveža Andra Trautmaņa atmiņas par sarunām ar hitleriešu noslepkavotā admirāļa, Vācijas Militārā izlūkošanas dienesta (vāciski ‒ Abwehr) kādreizējā šefa Vilhelma Kanarisa palīgu Oskaru Reili. No sarunās minētā izriet, ka mūsu tautietis ne tikai iestājies par neatkarīgās Latvijas dibināšanu, bijis pirmais mūsu iekšlietu ministrs un līdz pat mūža beigām strādājis mūsu diplomātiskajā dienestā, bet arī čakli ilgus gadus kalpojis Vācijai: sākumā ‒ ķeizariskās Vācijas izlūkdienestam III-B; pēc tam ‒ hitleriskās Vācijas militārajam izlūkdienestam Abvēram III F nodaļā. Savukārt Latvijas Ārlietu ministrijas arhīva materiāli liek domāt, ka Miķelis Valters Vācijas izlūkdienestiem kalpojis ne ideoloģisko, bet gan mantisko apsvērumu dēļ”.
   Raksta noslēgumā uzzinām par nācijas debilā tēva atbalstu LR valsts noziedznieka slavināšanā: “No Pilsoniskās alianses izplatītājām ziņām noprotams, ka M. Valtera slavināšanai pieslēgts arī mūsu Valsts prezidents, savulaik Rietumvācijā dzīvojušais Egils Levits. Viņš par godu M. Valteram solījis 7. maijā teikt īsu ievadrunu. Latvijas Pilsonisko aliansi 2004. gada decembrī ar mērķi «tīklot nevalstiskās organizācijas» (tieši šādu terminu lietoja biedrības pirmā vadītāja) dibināja 27 sabiedriskas organizācijas, no kurām 15 iepriekš bija saņēmušas lielāku vai mazāku finansējumu no Sorosa fonda, pats Sorosa fonds un divas Sorosa fonda dibinātas struktūras, kā arī 12 privātpersonas, no kurām tikai četrām nav redzamas saistības ar Sorosa finansējumu. Sākotnēji Pilsoniskās alianses darbību bagātīgi finansēja Sorosa fonds (piemēram, dibināšanas gadā vairāk nekā 116 000 dolāru apmērā); arī pats «Sorosa fonds ‒ Latvija» (tagad - Fonds Dots) lepojas, ka palīdzējis dibināt Pilsonisko aliansi. Savukārt no Latvijas Pilsoniskās alianses 2019. gada finanšu pārskata jau redzams, ka šo sabiedrisko organizāciju dotē Latvijas valsts budžets (93 227 eiro) un finansiāli atbalsta ārvalstu vēstniecības. No ārvalstu donoriem vislielāko finansējumu piešķīrusi Vācijas Federatīvās Republikas vēstniecība ‒ 46 613 eiro”.
   Ko nākas teikt noslēgumā? Nākas teikt, ka Latvija ir pārvērsta par grandiozu mēslu bedri ne tikai ar masveida organizēto noziedzību, bet arī ar ārprātīgi nelietīgo ideoloģiju. Pat grūti ticēt, ka var kopā samaisīt “demokrātiju”, “pilsonisko aliansi”, “Satversmi”, “Darba svētkus”, “Eiropas dienu” ar Latvijas Republikas valsts nodevēju – vācu nacistu aģentu.
   Vēl atliek obligāti piebilst par portāla “nra.lv” publicētā raksta autoriem Ritumu Rozenbergu un Uldi Dreiblatu. Diemžēl viņi nenosoda sorosiešus, nācijas debilo tēvu, kā arī valsts nodevēju Valteru. Viņiem valsts nodevība ir interesanta un eksotiska tēma. Viņi lasītājiem piedāvā atraktīvu stāstu par latviešu talantīgu nacistu aģentu, bet nevis valsts nodevēju. Viņi aicina latviešus lepoties ar tādiem mūsu tautiešiem kā Miķelis Valters. Abi autori acīmredzot nemaz nesaprot, ka runa ir par valsts nodevību. Viņi paskaidro, ka atbalsta “Pilsoniskās alianses iniciatīvu iesaistīties ikvienam un stiprināt demokrātiju”. Abiem autoriem valsts nodevība ietilpst demokrātijā.
   Bet tāda attieksme jau ir drausmīga katastrofa! Valsts nodevību atbalsta žurnālisti – ideoloģiskie darbinieki, sabiedriskās apziņas un sabiedriskās domas veidotāji. Turklāt runa nav tikai par ideoloģiski bezatbildīgiem diviem žurnālistiem. Runa ir arī par “nra.lv” redakciju un galveno redaktoru, pieļaujot savā izdevumā tādas odiozas publikācijas. Tātad galvenais redaktors ne no kā un ne no viena nebaidās. Viņš zina, ka latviešu biomasā tagad var godāt valsts nodevējus, vācu nacistu aģentus. Ne velti gudri cilvēki brīdina par nacisma “renesansi”, ko sekmē “baltās” rases inteliģences degradācija un deģenerācija. Cildinošā lektīra par latviešu valsts nodevēju nacistu aģentu noteikti ir iekļaujama nacisma “renesansē”. Jebkurā gadījumā tas ir deģenerātu varoņdarbs par prieku citiem deģenerātiem.








Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru